Kort inzetbare vrijwilligers gezocht

Voedselbank mariahoeve bezuidenhout stichting-buren

Het is soms lastig om mensen die in armoede leven te helpen, omdat men vaak niet op de hoogte is van de mogelijkheden. Daarom is de voedselbank Leidschendam-Voorburg, Mariahoeve en Bezuidenhout van de Stichting Buren op zoek naar personen die deel uit willen maken van een promotieteam.

Om bekendheid te geven aan het werk van de voedselbank en om mensen de mogelijkheid te geven zich aan te melden, wordt een kraampje bemand tijdens het Winterspektakel in de kerstvakantie.

Voedselbank Leidschendam-Voorburg, Mariahoeve en Bezuidenhout

Distributiecentrum: Van Alphenstraat 63 L – 2274 NC Voorburg  Tel: 06-12 72 10 65 –  Stichting Buren: info@stichtingburen.nl    website: link-blauw  Stichting Buren  

De Stichting werkt uitsluitend met (onbezoldigde) vrijwilligers. Deze vormen de motor waar de voedselbank op draait. Met hun bijna onuitputtelijke enthousiasme zorgen zij ervoor dat wekelijks voedselpakketten kunnen worden rondgebracht. Het aanvragen van hulp van de Voedselbank kan rechtstreeks door u of via een hulpverlenende organisatie zoals maatschappelijk werk, thuiszorg, Riagg, enzovoorts. link-blauw   U kunt hier het aanvraag formulier ophalen:

 

Wat ga je doen?

Je geeft tijdens het Winterspektakel vanachter een kraampje informatie en uitleg over de voedselbank. Je noteert mensen die hierin geïnteresseerd zijn.

 Wanneer ga je het doen?

Het Winterspektakel Mariahoeve vindt plaats van 20 tot 29 december. Jij bent minimaal twee keer twee uur beschikbaar om het kraampje te bemannen. Natuurlijk mag je ook meer uren helpen!

 Wat bieden wij?

Een enthousiast team dat een gezamenlijk doel nastreeft, ervaring opdoen, flexibiliteit en veel waardering. Zowel van ons, als van de mensen die het hard nodig hebben.

Ben jij diegene die wij zoeken?

Mail dan naar: mariahoeve@denhaag.nl

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/voedselbank-mariahoeve-bezuidenhout/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements