Inzamelingsactie Samen voor de Voedselbank

Inzamelingsactie voedselbank omroep westOok dit jaar zamelt Omroep West weer zoveel mogelijk houdbaar voedsel in voor de voedselbanken. Een week lang, vanaf vrijdag 9 december tot vrijdag 16 december kan iedereen weer houdbaar voedsel inleveren.

Om ervoor te zorgen dat ze niet heel veel verschillende producten krijgen hanteren ze een boodschappenlijst met tien soorten producten.

Pasta/rijst/aardappelpuree, Koffie of thee,  Soep en sauzen, Groenten in blik, Vlees of vis in blik, Houdbaar broodbeleg, Drinken (geen alcohol), Houdbaar zuivel, Koek en lekkers. Tandpasta, wasmiddel, shampoo, doucheschuim, etc.

Inzamelingsactie. U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger. Help jij dit jaar mee? Samen maken we van de actie een succes! Als host maak je het winkelend publiek attent op de actie Samen voor de Voedselbank. Als coördinator beschik je over een breed netwerk en benader je mensen om mee te werken op jouw inleverpunt.

link-blauw    Hier aanmelden als vrijwilliger Inzamelingsactie

 

Een week lang, vanaf vrijdag 9 december tot vrijdag 16 december  kan iedereen weer houdbaar voedsel inleveren bij

Hoogvliet – Het Kleine Loo 270 Den Haag

Ekoplaza – Theresiastraat 292 – Den Haag

Hoogvliet – Theresiastraat 145 – Den Haag

Hoogvliet – Monseigneur van Steelaan 456 Voorburg

Hoogvliet – Klaverweide 84 Voorburg

Ekoplaza – Grote Marktstraat 177 – Den Haag

Ekoplaza – Kerkplein 6a – Den Haag

Ekoplaza – Weimarstraat 153-155- Den Haag

Hans Scheenstra Makelaardij o.g.  Fahrenheitstraat 695, 2561 DE Den Haag,

Ekoplaza – Damlaan 18 – Leidschendam

Hoogvliet – Damstraat 8 Leidschendam

Hoogvliet – Veurseweg 18 Voorschoten

Rijnlands Lyceum Wassenaar – Backershagenlaan 5 – Wassenaar

Ekoplaza-  Langstraat 63 – Wassenaar

Hoogvliet – Forellendaal 318 Den Haag

link-blauw     Zie voor meer inleverpunten:  

 

Op vrijdag 16 december sluiten ze de actie af door zoveel mogelijk voedselpakketten te gaan inpakken, zodat ze elk huishouden in onze regio van een kerstpakket kunnen voorzien. Onder het mom vóór de regio dóór de regio willen ze iedereen in Zuid-Holland oproepen om samen met Omroep West mee te helpen.  

Omroep West zendt uit via de kanalen Radio West en TV West, met daaronder de teletekstpagina’s WestText. Daarnaast is de website Omroepwest.nl een belangrijk kanaal, samen met de gratis Omroep West app. Wekelijks luisteren 182.000 inwoners van Zuid-Holland naar onze radiozender Radio West.

Er kijken zo’n 601.000 mensen naar onze tv-programma’s op TV West. De website omroepwest.nl bereikt elke week zo’n 404.000 unieke bezoekers en de app is wekelijks goed voor zo’n 101.000 gebruikers. 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/inzamelingsactie-omroep-west/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements