Grand Markt Modeverkoop

Modeverkoop mariahoeve-cardia-landscheiding Grand Café Landscheiding wordt weer omgetoverd tot de Grand Markt. Modehuis Kloostermode, Marique Lingerie, Creme vitaal en Ank Schatte met haar kaarten, zijn aanwezig om hun mooie producten aan u te presenteren en verkopen.

Woensdag 23 november

Verkoopmiddag

Tijd:  13.30 uur

Locatie: Grand Café – Cardia Landscheiding

Adres: link-blauw  Isabellaland 150 – 2591 SL – Den Haag    (Google maps)

Toegang: vrij


Modeverkoop Vander Klooster  Mode

Modieuze 50 plus damesmode voor een mooie prijs!

Vander Klooster Modepresentaties is in 1978 begonnen met het verzorgen van modeshows en damesmode-verkopen voor 50-plussers op locatie. Een complete mode dag, met een uitgebreide modeshow in de ochtend en mogelijkheid tot kopen in de middag. Hierbij staan aandacht en tijd voor de klant centraal. Gedurende de afgelopen 38 jaar is hun bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste in Nederland in dit segment.

Veel 50+ dames zijn op zoek naar eigentijdse, vlotte kleding, die tegelijkertijd wel geschikt en passend is voor als je wat ouder bent. Mode voor ouderen, met een moderne uitstraling. Dat blijkt in de reguliere winkels nog steeds best lastig te vinden. Vandaar dat veel dames door het hele land hun modeshows en damesmode verkopen bezoeken en zij hen tot vaste klanten mogen rekenen! Tegenwoordig zijn ze ook te vinden op toonaangevende beurzen door het hele land zoals onder andere de 50PlusBeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Marique lingerie Modeverkoop

Marique lingerie heeft mooie lingerie en nachtkleding voor alle leeftijden!

Voor ouderen hebben zij een speciale service: U bent op zoek naar nieuwe Bh’s en slips. U woont in een verzorgingshuis of met zorg thuis, maar u bent niet in staat om naar de winkel te gaan om te gaan passen.

U belt 06-14844166, verteld waarnaar u op zoek bent, maakt een afspraak en Marique komt gratis naar u toe om de gewenste artikelen te tonen en/of met u door te passen. Zo heeft u altijd zelf de keuze en de juiste maat en pasvorm, net als bij een andere goede lingeriezaak.

U mag altijd contant of met pin betalen. Marique is betrouwbaar en zorgt altijd voor comfortabele, betaalbare en goede producten. Marique heeft 25 jaar ervaring in lingerie.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/modeverkoop-cardia-landscheiding/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements