Food Fair Church of Our Saviour

Food Fair -mariahoeve-2016Kom allemaal naar deze Food Fair. Iedereen is van harte welkom om te genieten van muziek, eten en de geweldige sfeer. Bonus: De hele opbrengst gaat naar goede doelen. Dit mag u niet missen.

De Church of Our Saviour uit het Bezuidenhout organiseert ieder jaar de Foodfair, waarbij verschillende landen en nationaliteiten samen een presentatie houden. Speciaal voor u bereiden zij hun eigen lekkere nationale specialiteiten. Kom proeven en genieten.

Foodfair 

Zaterdag 19 november  2016

Tijd: 12.30 uur tot 18.00 uur

Adres François Vatelschool:  link-blauw   Granaat Horst 20 – 2592 TD – Den Haag   (Google maps)

Entree: gratis

Er zijn ook diverse soorten wijnen, gebak enz. Kraampjes met boeken, handwerk, Fair Trade spullen, sieraden, kleine voorwerpen en snuisterijen. Er zijn activiteiten voor kinderen, zoals schminken en andere leuke evenementen.

Elk land is herkenbaar aan de nationale vlaggen en kleuren op hun kraampje en door samen te werken als een team, wordt de Foodfair gezelliger, grootser en uitgebreider dan de vorige jaren.

Dan is er nog de Tombola waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Lokale sponsors hebben prachtige prijzen gedoneerd. De Foodfair is een geweldige kans voor iedereen in de gemeenschap om samen te komen en vrijwillig hun tijd en talenten in te zetten voor een grotere zaak.

De opbrengst van de FoodFair wordt geschonken aan een reeks van charitatieve organisaties die actief zijn in de hele wereld. Zoals landbouw ventures, de bouw, de steun aan vrouwen, straatkinderen onderwijs en revalidatie van daklozen, om er maar een paar te noemen.

 

Church of our Saviour!

They are a large international English Speaking Roman Catholic church with parishioners who come from around 95 different nationalities. They are part of the Diocese of Rotterdam. Established about 60 years ago to provide services for the military stationed in The Hague just after the war and have had many homes and many pastors over the years.

Fr Sjaak de Boer joined them in 1998, following earlier work in Kenya and Brazil. In 2003 they were able to find a permanent home in the lovely church, which they then shared with the local Dutch parish. 

They took over responsibility for the whole building in 2008. Since then they have made a number of structural changes including the creation of a large and airy Pastoral Centre.

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/food-fair-vatelschool/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements