Herfst Fair 2016 / Bazaar / workshops

Herfst Fair -christus-triomfator-kerkEen onderdeel van de herfst fair is een traditionele bazaar, met een beperkte boeken- en kledingbeurs, rad van fortuin met mooie prijzen, spelletjes voor de kinderen. De opbrengst is mede bestemd voor de opvang en begeleiding van kinderen uit de probleemwijken in La Paz, Bolivia

Tot vrijdag 18 november kunt u boeken en (goede) kleding voor de bazaar inleveren, dus begin vast met uw kasten te doorzoeken. En heeft u wellicht zaken in huis, die als prijs kunnen dienen bij het rad van fortuin, dan zijn die zeer welkom. Denk aan die goedbedoelde cadeaus die u ooit kreeg, maar waar u niets mee doet.

Locatie:   Christus Triumfatorkerk

Zaterdag 19 november 2016

Tijdstip:  10:00 uur  – 15:00 uur

Adres:   link-blauw Juliana van Stolberglaan 154 – 2595 CL – Den Haag  (Google maps)

Toegang:  Gratis (De workshops zijn te volgen tegen kleine vergoeding)

Workshops

Onderdeel van deze herfst fair is het aanbieden van workshops op allerlei terreinen. Sommige workshops zijn direct op deze dag te volgen, anderen zullen in de loop van het jaar gehouden worden. Welke workshops het worden hangt volledig af van het aanbod. Bezoekers van de herfst fair kunnen zich aanmelden om een of meer workshop(s) te volgen, uiteraard tegen een kleine vergoeding.

De opbrengst van de workshops komt ten goede aan de wijkkas van de Christus Triumfatorkerk.

En uiteraard ook wordt gedacht aan de inwendige mens: koffie/thee mèt, (erwten?)soep, haring en lekkerbek, een drankje. Net als voorgaande jaren zijn zelfgebakken cakes en taarten voor de verkoop weer welkom.

Bericht van : Wilma Beeftink, Wim Leenen, Wouter Müller, Ruud Stiemer

De Christus Triumfatorkerk is een protestantse wijkgemeente in de Haagse wijk Bezuidenhout en Mariahoeve. Onze kerk behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Pastoraat betekent voor ons, dat we – in navolging van Jezus Christus, de goede Herder – omzien naar elkaar. Omzien wil zeggen dat we oog en oor hebben voor de mens in de mooie momenten van het leven, maar juist ook als het moeilijk is. Dit houdt ook in dat we elkaar blijven motiveren en inspireren en elkaar accepteren zoals we zijn. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor de leden van de gemeente, maar ook voor hen die geen lid zijn.

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/herfst-fair-christus-triumfatorkerk/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements