Koffieconcert Klassiek

Koffieconcert Klassiek diamanttheater-mariahoeveDeze woensdagochtend speelt het KC String Quartet voor u, bestaande uit: Anastasia Krivosheina (altviool), Irene Mesu (viool), Yujing Zhang (viool) en Marie Jeremie (cello).

Jonge veel belovende studenten van het Koninklijk Conservatorium zullen u muzikaal verrassen. Stuk voor stuk hebben ze podium ervaring. Het wordt een mooie muzikale ochtend. Leerlingen van het Diamant College zorgen voor een lekker kopje koffie of thee en een ouderwets plakje cake.

Woensdag 16 november 2016 DiamantTheater

Tijd: 10:45 uur

Adres: link-blauwDiamanthorst 183 – 2592 GD Den Haag (Google maps)

Entree (inclusief koffie/thee en cake) € 3,50

link-blauw Bestel hier op de website van het DiamantTheater uw kaarten

 

Het Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium is prominent aanwezig in het hart van het Haagse muziekleven. Daar initieert en inspireert het tal van producties en festivals, zoals de koffieconcerten in het Diamanttheater, componistenconcerten Nutshuis en het Korzo Theater, de door Musica Antica georganiseerde barokconcerten in de Lutherse kerk en de Dorpskerk in Voorschoten, de Big Band-concerten, het Koninklijk Conservatorium Kamermuziekfestival, de concerten van het Symfonie Orkest en voor nieuwe muziek en performances het Spring Festival en de CASS-avonden. Een groot deel van deze projecten wordt tevens uitgevoerd in diverse concertzalen in heel Nederland.

Gemiddeld initieert en (co)produceert het Koninklijk Conservatorium zo’n 550 concerten, optredens en presentaties per jaar, waarvan de helft buiten het conservatorium plaatsvindt. Dit maakt het conservatorium tot een van de grootste culturele instellingen en een van de belangrijkste producenten in het Haagse cultuuraanbod.

DiamantTheater

De doelstelling van de stichting DiamantTheater is het ontwikkelen van een toegankelijk en laagdrempelig wijktheater dat met de programmering een bijdrage levert aan het vergroten van het culturele aanbod en cultuurparticipatie van bewoners in het stadsdeel Haagse Hout.

Het DiamantTheater biedt als cultuuranker wijkbewoners een plek van ontmoeting, ontwikkeling en ontplooiing door in aanraking te komen met uiteenlopende culturele activiteiten.

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/koffieconcert-diamanttheater/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements