De Haagse Held Peter Looijesteijn (Mariahoeve)

Haagse Held peter-369

Wordt Peter Looijesteijn uit Mariahoeve dit jaar uitgeroepen tot een van de 5 Haagse Helden?

Dat bepaalt u! Door te stemmen kunt u de voordracht van de Gemeente Den Haag en VUC bevestigen.

Hoe stemt u op Peter in november? (tot 31 november 2016 – 7 december is de uitreiking)

 link-blauw Stem hier op Peter  

4e rij derde vak – klik op de foto van Peter. Nu krijgt u daaronder een vak te zien met daarin links een rood vlak met de tekst: Stem op Peter Looijesteijn.  Klik hierop en vul uw gegevens in. U krijgt dan op uw email adres een bericht waarin u uw stem moet bevestigen. Let op: Pas als u uw bevestigd heeft, wordt uw stem meegeteld.

Peter Looijesteijn vervult als vrijwilliger vele taken voor VUC. Hij staat dag en nacht klaar voor de vereniging. Opent onder meer op zaterdag en zondag het complex en keurt indien noodzakelijk de velden. Hij is elftalleider van VUC 1 en zit ook  in de toernooicommissie.

Hij maakt onderdeel uit van de ploeg die feesten en de kerstdiners voor de jeugd organiseert. Hij is een van de leiders van het jaarlijkse jeugdkamp. Hij fluit regelmatig wedstrijden bij de jeugd. Hij is sponsor van de poloshirts van de trainers en leiders van de jeugd.

De ‘Haagse Held’ is een prijs die wordt toegekend aan ijverige vrijwilligers. Op 7 december worden de uitverkoren mensen in het zonnetje gezet op het Heldengala.

   Welkom bij H.S.V. VUC

stemwijzerhaagse-helden

Verkiezing Haagse Held 2016

4e rij derde vak – klik op de foto van Peter. Nu krijgt u daaronder een vak te zien met daarin links een rood vlak met de tekst: Stem op Peter Looijesteijn.  Klik hierop en vul uw gegevens in. U krijgt dan op uw email adres een bericht waarin u uw stem moet bevestigen. Let op: Pas als u uw bevestigd heeft, wordt uw stem meegeteld.

Je kunt maximaal 1 keer je stem uit brengen op één van de 15 genomineerden. Hierna ontvang je een bevestigingsmail. Pas als je de link in deze mail geactiveerd hebt, telt je stem mee. En dan maak je kans op één van de twee prijzen die we verloten onder de stemmers: twee gastenlijstplekken voor het Gala én een hotelovernachting voor twee personen bij een ibis hotel naar keuze in de Benelux. Inclusief ontbijt en een gevulde koffer.

Dus stem je favoriete vrijwilliger naar de titel!

Tientallen organisaties uit Den Haag hebben hun favoriete vrijwilliger opgegeven voor de verkiezing. Een deskundige jury koos uit de bijna 150 aanmeldingen, drie vrijwilligers per categorie voor een plek in de spotlight (Buurt & Omgeving, Cultuur, Onderwijs en Jeugd,  Sport, Zorg en Welzijn). In totaal zijn er dus 15 vrijwilligers genomineerd die meedingen naar de titel ‘Haagse Held van het Jaar’.

Op 7 december worden vijf vrijwilligers uitgeroepen tot Haagse Held 2016. Wie dat zijn, dat bepaal jij!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/haagse-held-uit-mariahoeve/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements