Eveline en Tour d’Amour in Loosduinen

Eveline roze-ouderen-loosduinenZij geeft met haar werk onbekende groepen een stem en gezicht. Schreef ze eerder over ouderen in Suriname, oudere migranten en vluchtelingen in Nederland, haar laatste boek Stormachtig Stil, gaat over oudere homoseksuelen mannen en vrouwen.

Lezing in Bibliotheek Loosduinen

vrijdag 18 november 2016

Tijd: 19:30 tot 21:30

Adres:  link-blauw Loosduinse Hoofdstraat 555
2552 AE Den Haag   (Google maps)

Toegang:  gratis

Reserveren: noodzakelijk

Wilt u komen? Laat ons dat van tevoren weten door te bellen, aan de klantenservice

Of via email:  loosduinen@bibliotheekdenhaag.nl

Telefoonnummer: 070-3537740

Met de Tour d’Amour reist schrijfster Eveline van de Putte al 2,5 jaar door het land om aandacht te vragen voor seksuele diversiteit bij ouderen. Vrijdag 18 november geeft zij een lezing in bibliotheek Loosduinen, samen met Vox Rosa, het oudste homomannenkoor van Nederland. Komt u ook? Het belooft een mooie avond te worden, vol verhalen, prachtige liederen en met een spannende dialoog!

Heeft u interesse voor de Tour d’Amour, voor uw ouderenbond, zorginstelling, opleiding, gespreksgroep, etc. neem dan contact op via: info@evelinevandeputte.com  In Den Haag is de Tour mogelijk gemaakt dankzij Gemeente Den Haag.

De Tour d’Amour, wil met behulp van het boek Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen, die kloof van taboes en onwetendheid overbruggen door  de dialoog aan te gaan. Schrijfster Eveline van de Putte gaat met u in gesprek, want iedereen heeft recht op liefde, veiligheid en geluk, ook roze ouderen.

U kunt natuurlijk ook Stormachtig Stil, of een van haar van haar andere boeken zelf aanschaffen

link-blauw  www.empowermentfoundation.nl – webshop

Eveline van de Putte is behalve schrijfster ook fotograaf en trainer. Veel van haar werk richt zich op mensenrechten en empowerment.

link-blauwwww.evelinevandeputte.com

Vox Rosa

Vox Rosa bestaat sinds 1985 en is daarmee het oudste homomannenkoor van Nederland. Wij zijn gestart met voornamelijk klassieke muziek. voxa-mannenkoorIn de loop der jaren is een mix gegroeid van klassiek tot pop en van ontroerende nummers tot vrolijke meezingers. Vox Rosa is er trots op een homomannenkoor te zijn. We zorgen ervoor dat dit bij onze optredens altijd is te zien en te horen. De koorleden willen samen mooie muziek maken, waarbij er ook ruimte is voor plezier tijdens de repetities.

We zijn onderdeel van Legato, een verband van ongeveer 150 homo- en lesbo koren door heel Europa. Zij organiseren om de vier jaar een homokorenfestival, waar we altijd aan deelnemen.

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/eveline-en-vox-rosa/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements