DiamantTheater dinershow

Dinershow -simone-van-klaveren-mariahoeveTijdens een heerlijke 3-gangen maaltijd kunt u genieten van een cabaretvoorstelling. Deze wordt op deze avond, tussen de gangen door, verzorgd door Simone van Klaveren.

Simone weet verdomd goed wat ze wil en waar ze heen wil. Een echte cabaretière met een intense ambitie om door te gaan. Een vrije geest en persoonlijkheid met een grote betrokkenheid bij menselijkheid.

Dinsdag  8 november 2016

Dinershow met Simone van Klaveren

Tijd:  18:00 uur

DiamantTheater (Grote Zaal)

Adres: link-blauw  Diamanthorst 183  –  2592 GD –   Den Haag   (Google maps)

Reserveren is verplicht en kan via de website link-blauwwww.diamanttheater.nl – hier reserveren    

of via email: info@diamanttheater.nl

Toegangsprijs:  € 7,00 | Ooievaarspas € 4,00

Dinershow

U kunt ook direct bij Resto VanHarte reserveren via 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10 cent per minuut).

Elke 2e dinsdag van de maand organiseren Resto VanHarte en het DiamantTheater dinershows op verschillende locaties in Haagse Hout.

“Wars van alle hypocrisie staat ze met haar thematieken kaarsrecht in het midden van de tijdgeest, het persoonlijke verhaal uitvergroot, invoelbaar en toegankelijk,  en zo actueel als het maar kan”

In groep 3 speelde Simone de hoofdrol “hond Max” in een toneelstuk. Blijven zitten in groep 8 werd een stuk minder erg, omdat ze nog een keer mocht meedoen aan de eind musical. De middelbare school was vanaf de brugklas een feest, want Simone schitterde als zangeres in de schoolband, zong op de culturele avond, deed mee aan de playbackshows en zat op toneel.

Haar vervolgopleiding was duidelijk zou je denken, bijna goed. Simone ging auditie doen op het Conservatorium voor zang, lichte muziek. “Het wordt nooit wat met jou” was o.a. het commentaar. Met dat ene zinnetje in haar achter hoofd en wat andere aanverwante misère sloeg Simone een andere weg in. Op die weg kwam zij beren en leeuwen tegen die haar beperkte in haar vrijheid.

Na gewerkt te hebben in een boekhandel en als secretaresse stuitte zij op kantoor op een advertentie in de krant dat in 2011 de Paul van Vliet Academie van start ging. In juni 2015 is studeerde Simone af aan de Paul van Vliet Academie, voor Cabaret Kleinkunst en Entertainment met haar voorstelling “Vrijheid”.

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/dinershow-met-cabaret/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements