Vaarwel 2016 (try-out) – in uw DiamantTheater – Den Haag

DiamantTheater sjaak-bral-mariahoeve-diamanttheaterSjaak Bral, de meester van het actuele cabaret, verzorgt al twintig jaar non-stop achter elkaar zijn oudejaarsconference in de Nederlandse theaters.

Een oudejaarsconference try out in het DiamantTheater is een fantastische happening.

Zondag 30 oktober

Tijd:  14:30 uur

Adres:link-blauw  Diamanthorst 183 – 2592 GD Den Haag  (Google maps)

Toegangsprijs: Entree € 12,50 | Ooievaarspas € 6,25

link-blauw  Bestel hier uw kaarten Sjaak Bral – Vaarwel 2016 (try-out)

Een afgebakende periode, een moment van bezinning, nog één keer omkijken naar wat er goed en slecht ging. Daar gaat een helende werking van uit’, aldus Sjaak. Het jaar 2016 – met een lach, een snik en een moraal.

Het DiamantTheater

Het DiamantTheater is het grootste en gezelligste theater van het stadsdeel Haagse Hout – Den Haag en staat in de wijk Mariahoeve. Met een brede programmering voor alle bewoners van den Haag en omgeving. Van jong tot oud!

Nu ook weer met de super populaire Sjaak Bral.  Deze show is een try out van de eindejaars knaller Vaarwel 2016 en u kunt er nu al bij zijn.

Sjaak Bral heeft het in zijn colums in het Algemeen Dagblad ook  over Mariahoeve.

Zoals:link-blauw  Maria Ho Even         

Biografie Sjaak Bral

link-blauw  Bekijk hier de smaakmaker – Trailer – Sjaak Bral – Vaarwel 2016 (Oudejaarsconference)  (Youtube)

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: “Niets menselijks is mij vreemd”.

Sjaak Bral begint zijn carrière in 1992, na een turbulent optreden in het Veronica-programma RUR en een spraakmakend interview in het radioprogramma ‘De Avondspits’. Al snel blijken zijn talent en humor perfect in het theater te passen, waar Sjaak binnen twee jaar een succesvol stand-up comedian wordt. Het podium is de plek waar hij zich voor het eerst in zijn leven op zijn plaats voelt. “Ik sta liever in het theater dan dat ik thuis ben”.

Het smaakt naar meer en een solovoorstelling als cabaretier blijkt een logische stap. Sjaak beweegt zich daarbij op geheel eigen wijze door het theaterlandschap, niet gehinderd door enige voorkennis of de tirannie van aangeleerde wetmatigheden. Na talloze theaterprogramma’s en achttien oudejaarsconferences is inmiddels overduidelijk dat het publiek hem omarmt. Recensenten zijn vaak in complete verwarring – maar loven zijn eigenzinnige talent.

Sjaak is inmiddels ook regelmatig in de media te vinden. Op televisie presenteerde hij een aantal programma’s en bij de radio zijn zijn commentaren zeer gewild. Elf jaar maakte hij een wekelijkse gesproken column voor Radio West, maar zijn columns zijn vaak ook landelijk te horen (Spijkers met Koppen, Oog op morgen, 3FM). Zijn huidige column in het AD (sinds 2012 dagelijks in de Haagse editie) is een bron van verhitte discussies. Niets en niemand blijft gespaard, indachtig de woorden van W.F.Hermans: ‘Een goede columnist laat geen vijand in leven’.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/diamanttheater-sjaak-bral/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements