November expo MIAW

Bericht: Joan E.

November expo miaw-november-expo-kunstZe vieren de veelzijdigheid van Kunst met een feest, waarna je een maand lang van nieuwe kunst kunt genieten – en het is nog te koop ook! Dit is ook DE gelegenheid om alle werkplekken te bekijken en kennis te maken met de kunstenaars die je nog niet kent. Je bent van harte welkom met je werken!

Maak jij kunst? Heb je nog nooit eerder geëxposeerd, of is het alweer lange tijd geleden dat je je werk toonde aan publiek? Wij balloteren NIET en vinden dat jouw werk er ook mag zijn. Over wat kunst is heeft iedereen een eigen mening. En dat is (op zichzelf al) mooi!

Zaterdag 5 November

Tijd: 15:30 tot 22:00

Noordwal 18, 2513 EB ‘s-Gravenhage, Nederland      (Google maps)   

Wil jij je werk laten zien? Vraag even naar de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar:    info@miaw.nl

MIAW stimuleert nieuw talent. Zij nodigen een ieder uit die nog niet eerder bij hun heeft opgetreden. Ben je uitvoerend musicus? Voordracht Kunstenaar? Of heb je gewoon iets te melden? Deel het met MIAW. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. Zij proberen ons podium meer structuur te geven.

Muziek Enzo

Ze hebben het podium verplaatst en zitgelegenheid gecreëerd. Uiteraard proberen zij ook ruimte te bieden aan de bekendere MIAW talenten. De meeste kans op een podiumplek heb je door je van te voren hier aan te melden. We streven naar een mix van geprogrammeerde en niet geprogrammeerde artiesten. Onverwachte zaken zijn niet uitgesloten.

Neem je wat lekkers mee naar het feestje? Dan kom je er achter dat het heel gezellig kan worden als iedereen samen een beetje bijdraagt!

Over MIAW

De stichting is opgericht door de directeur en tevens initiator van MIAW, Cis Deyl. De stichting heeft tot doel het laagdrempelig verbinden van Kunst en Maatschappij in brede context.

Dat doet zij door ruimte te bieden aan kunstenaars, door middel van het creëren van open en zichtbare werkplekken, het houden van een maandelijkse expositie van werk van bewust niet geballoteerde kunstenaars en mogelijkheden te scheppen voor het geven van workshops en cursussen van zeer uiteenlopende aard.

Samenwerking met instanties en organisaties op divers gebied, een duurzaam (her)gebruik van middelen en mogelijkheden en het ultiem bevorderen van creativiteit. Daar staat MIAW voor.

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/november-expo-miaw-kunsthonk/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements