De Betovering: Joep! (Kinderen 4+)

joep! joep-diamanttheater-mariahoeveJoep! gaat over een lammetje. Op een ochtend wordt Joep wakker met een vreemd gevoel. Zodra hij weet waarom hij moet huilen, lachen en brommen tegelijk, wil hij dit met iedereen delen.

Dat lijkt makkelijker dan het is. Want Joep stottert. Soms wat meer en soms wat minder. Vol goede moed bezoekt hij zijn vrienden om het grote nieuws te verspreiden.

Voorstelling:   Joep!   (Uitvoering Theater Gnaffel)

Donderdag 20 oktober 2016 in het DiamantTheater

Aanvang 1ste voorstelling: 10:30 uur  

Aanvang 2e voorstelling: 12:30 uur

Toegangsprijs: € 6,00 | Met Ooievaarspas € 3,00

Adres: Diamanthorst 183 – 2592 GD Den Haag

link-blauw   Bestel hier uw kaarten voor 10.30 uur

 link-blauw   Bestel hier uw kaarten voor 12.30 uur

DiamantTheater

Email: info@diamanttheater.nl

Voor de deur van het theater kunt gratis parkeren.

“Ik bè-bè-bè-bèehn…” Maar Joep krijgt niet de kans om zijn zin af te maken: “Jij bent vast van plan om op wereldreis te gaan. Wat leuk!” En zo gaat het maar door. Voordat Joep zijn zin heeft afgemaakt, vullen anderen deze aan met de meest wonderlijke aannames.

Tenslotte huppelt Joep naar het weiland naast hem. Daar staat Dirk, zijn nieuwe buurschaap. Zou hij het hem kunnen vertellen?

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op     www.gnaffel.nl.

Een vrolijke, muzikale voorstelling met poppen,over luisteren, stotteren, aannames en uitgesproken dieren. Naar het boek Joep! van Mark Haayema, met illustraties van Wouter Tulp.

Voor meer informatie over Festival De Betovering, kijk op:  link-blauw www.debetovering.nl

 

Het DiamantTheater wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Kansen voor West en Stadsdeel Haagse Hout.

Zij werken samen met o.a. Resto Van Harte, Festival De Betovering, Festival 2 Turven Hoog, Stichting VOOR Welzijn, het Diamant College, KunstPost Mariahoeve, Basisschool de Vuurvlinder, Wijkberaad Mariahoeve, Iraanse club Bashgah Golshan en verschillende kunstenaars uit het stadsdeel.

De doelstelling van de stichting DiamantTheater is het ontwikkelen van een toegankelijk en laagdrempelig wijktheater dat met de programmering een bijdrage levert aan het vergroten van het culturele aanbod en cultuurparticipatie van bewoners in het stadsdeel Haagse Hout.

Het DiamantTheater biedt als cultuuranker wijkbewoners een plek van ontmoeting, ontwikkeling en ontplooiing door in aanraking te komen met uiteenlopende culturele activiteiten.

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/joep-theater-gnaffel/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements