Afsluiting  Sijtwendetunnels (N14) voor wegwerkzaamheden

N14 afgesloten tussen de Bezuidenhoutseweg (Den Haag) en de A4 Sijtwendetunnel in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer van vrijdag 7 oktober 22.00 uur tot maandag 10 oktober 05.00 uur . 

Het betreft hier: Het Sijtwendetracé – dat zijn de Vliettunnel, Parktunnel en de Spoortunnel

Afsluiting tunnels weg-werkzaamheden-mariahoeve-

Afsluiting: 

Het weekend van

vrijdag 7 oktober 22.00 uur

tot

maandag 10 oktober 05.00 uur

De afsluiting geldt steeds voor beide richtingen en het afgesloten deel ligt tussen de op- en afrit van de A4 en Bezuidenhoutseweg.

Omleiding: Tijdens de afsluiting, kunt u in beide richtingen het best rijden via de A12 en de Benoordenhoutseweg. N14 afgesloten tussen de Bezuidenhoutseweg (Den Haag) en de A4 Sijtwendetunnel in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer van 7 oktober 22.00 uur tot maandag 10 oktober 05.00 uur . 

link mariahoeve blauw Den Haag onderhoud tunnels

Om de doorstroming op de N14 te verbeteren, wordt de ruimte voor voertuigen om voor het verkeerslicht te wachten vergroot en wordt de afstand van de wachtende voertuigen tot het verkeerslicht verkleind. Hierdoor kunnen er meer voertuigen doorrijden zodra het verkeerslicht op groen springt. Het gaat hierbij om de kruispunten N14 – Mgr van Steelaan en N14 – Prins Bernhardlaan.

De extra capaciteit wordt gevonden door de inrichting van de kruispunten aan te passen (verleggen van verkeerslussen, aanpassen van de belijning, asfalteren, verplaatsen en vervangen van de verkeerslichten).

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/sijtwendetunnels-n14-afsluitingen-onderhoud/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements