DiamantTheater: Theater & Resto op Locatie

DiamantTheater diamant theater-resto-van-harte-mariahoeveTijdens een heerlijke 3-gangen maaltijd wordt u verwend met muziek en een inspirerende spreker uit Haagse Hout.

De avond wordt samengevat en afgesloten door een dichter uit het stadsdeel.

DiamantTheater Mariahoeve

Theater & Resto op Locatie

Dinsdag 11 oktober 2016

Tijd: inloop vanaf 17.30 uur (Aanvang maaltijd 18.00 uur)

Adres: link-blauwDiamanthorst 183 – 2592 GD – Den Haag  (Google maps)

TOEGANGSPRIJS: € 7,00 | Ooievaarspas € 4,00

Reserveren is verplicht en kan link-blauwHier op de website van het: DiamantTheater  of info@diamanttheater.nl.

U kunt ook direct bij Resto VanHarte reserveren via 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10 cent per minuut).

Het DiamantTheater, Cultuuranker voor stadsdeel Haagse Hout

Het DiamantTheater is in 2010 opgericht en is gevestigd in het Diamant College, een vmbo school aan de Diamanthorst in Den Haag. Het DiamantTheater is een toegankelijk theater met 150 zitplaatsen, waar je wekelijks terecht kunt voor een (theater)voorstelling of filmavond.

In 2013 is het DiamantTheater door de Gemeente Den Haag aangewezen als Cultuuranker voor stadsdeel Haagse Hout. Dat betekent dat het theater – naast het programmeren van voorstellingen – ook culturele activiteiten organiseert en mogelijk maakt voor bewoners uit het stadsdeel. Het is een plek waar amateurverenigingen kunnen repeteren en optreden, waar festivals kunnen worden gehouden en waar de musical van school kan worden opgevoerd.

Het DiamantTheater wil zo bijdragen aan een groter cultureel aanbod en meer cultuurparticipatie van de bewoners in Haagse Hout. Dat doen wij niet alleen, vrijwilligers uit de wijk helpen mee!
Programma

Het DiamantTheater vindt het belangrijk dat het theateraanbod aansluit bij wat bewoners willen. Daarom heeft het theater een adviserende programmacommissie van wijkbewoners opgezet.

Resto vanHarte

Iedere week stellen onze chef en de vrijwilligers een gezonde, verse drie gangenmaaltijd samen. Er wordt rekening gehouden met vegetarische of halal wensen. Laat u verrassen!

Op 34 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Mariahoeve doen we dat op dinsdagavond, in het Diamantcollege. Binnen enkele uren vindt een metamorfose plaats.

Onder leiding van een professionele kok, de Horecacoördinator, start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen in de buurt boodschappen, stellen apparatuur op voor een muzikant of spreker en dekken de tafels. De Restomanager en Horecacoördinator ondersteunen de verschillende groepen vrijwilligers.

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/diamanttheater-resto-van-harte/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements