Winter beurs kinderkleding en speelgoed

Winter beurs  speel-o-theek-mariahoeveHet is een mooi moment om de kasten op te ruimen en te bekijken wat je kinderen nog passen van het vorige seizoen. Mocht de kleding mooi, modern, schoon en te klein zijn voor jouw eigen kinderen?

Zaterdag 8 oktober 2016

Winter beurs kinderkleding en speelgoed

Tijd: 11:00 uur – 13:30 uur

Adres:  Johannes Camphuysstraat 25  – 2593 CH Den Haag     (Google maps)

Al vele jaren organiseert de speel-o-theek de Kinderkleding- en Speelgoed beurs. Nu is het weer tijd voor de winterbeurs. Hierbij denken wij aan winterkleding en andere winter artikelen, bijvoorbeeld ski- en regenkleding, maar ook sleeën en schaatsen.

Heb je mooie kleding of mooi speelgoed? Kom dan naar 1 van de inlever momenten

op vrijdag 7 oktober 2016:

Tijd:  09.00 uur -11.00  uur /  13.00 uur -14.30  uur of  18.30 uur – 20.00 uur

De vrijwilligers staan voor je klaar! Zij helpen jou met het prijzen van de kleding en het speelgoed. Je bepaalt zelf de prijs, maar de vrijwilligers proberen, naar aanleiding van hun beurservaring, te adviseren in de prijs. Als alle artikelen zijn geprijsd, maximaal 30 stuks kleding en maximaal 30 stuks speelgoed, krijg je jouw unieke klantnummer mee naar huis.

Met dit nummer kan je op zondag de opbrengst en eventueel niet verkochte artikelen ophalen. De vrijwiligers zetten alle artikelen op nummer en kunnen dus snel jouw opbrengst en artikelen terug vinden. Dit is op zondag tussen 10:00 uur en 11:30 uur.

TIP: zorg dat de kleding gewassen en netjes gestreken is, de verkoop kans wordt hierdoor groter!

Wat kun je kopen en verkopen?

Je  mag maximaal 30 stuks bovenkleding aanleveren en maximaal 30 stuks speelgoed. Dit is inclusief buitenspeelgoed en boeken. Ook kun je Boxen, Bedjes, Campingbedjes, Draagzakken, Autostoeltjes, Buggy’s en Fietsjes verkopen en kopen.

TIP: zet speelgoed even in een sopje of kijk of het in de vaatwasser kan of wasmachine. Fris speelgoed verkoopt altijd beter!

Niet opgehaalde artikelen schenken wij aan de Haagse Weggeefwinkel.

Wat kun je niet kopen en verkopen?

Om hygiënische redenen nemen wij geen ondergoed, pyjama’s, rompertjes, matrassen, kinderwagens, knuffels en schoenen in. Natuurlijk maken wij wel een uitzondering voor ongedragen of zo goed als nieuwe laarzen of sportschoenen. Kleding start vanaf maat 62 tot en met maat 158. Dit omdat kleiner en grotere maten niet worden verkocht is onze ervaring.

Speelgoed en kleding wat niet compleet of vies is nemen wij niet in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/winter-beurs-kinderkleding-en-speelgoed/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements