Leidsenhage Fashionshow met optreden van Jennie Lena

Leidsenhage mariahoeve-fashionshowWat is hot en wat is not. Nieuwsgierig naar de komende modetrends? Tijdens de fashionshow wordt de nieuwste collectie getoond. Diverse modespecialisten presenteren de najaars- en wintermode. Nieuwe en opvallende accessoires, kindermode, damesmode, herenmode en nachtmode en lingerie.

Zondag 25 september 2016

Winkelcentrum Leidsenhage

Locatie: link mariahoeve blauw Het grote plein tussen de Hema en H&M    (Google maps)

Programma Leidsenhage

13.00 uur:    Eerste deel van de Fashionshow

14.30 uur:   Tweede deel van Fashionshow

15.30 uur:   Optreden van Jennie Lena

Aan de Fashionshow wordt onder meer deelgenomen door: Alexander juwelier, Bristol, CoolCat, Didi, Miss Etam, Favoriet Sport, Gerry Weber, Hunkemöller, Pearle, Rituals, Team kappers, Triumph en Witteveen

Getoond wordt, naast nieuwe en opvallende accessoires, kindermode, damesmode, herenmode nachtmode en lingerie.

Leidsenhage: Het grote plein tussen de Hema en H&M.

Jennie Lena

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Jennie Lena. Ze groeide op in een muzikaal gezin  waar iedereen een instrument bespeelde en waar uit elke kamer van het huis alle denkbare muziekstijlen klonken. “Muziek woonde altijd al in mijn lijf en in mijn ziel. Het is voor mij de meest logische manier om me uit te drukken.” Zelf maakt Jennie Lena een combinatie van onder andere pop, soul en blues.

De singles You start a fire en For Love waren regelmatig op de radio te horen en haar akoestische versie van het nummer Firework van Katy Perry staat op de soundtrack van de Amerikaanse blockbuster The Interview.

In 2016 scoorde Jennie Lena samen met de beroemde band Postmodern Jukebox een hit in Amerika met een vintage remake van het Bon Jovi nummer You give love a bad name. Het nummer haalde de 6e plaats in de Amerikaanse iTunes jazzlijst en het album haalde nummer 1.

Als kind zat Jennie Lena bij het Nederlands Kindertheater; later volgde ze een theateropleiding en in 2007 won ze de Talent Night Rotterdam. Ze trad op in de Verenigde Staten, in het Apollo Theatre in Harlem, New York, en trad diverse malen op in Azië. Ook zong ze bij Anouk en bij de HipHop Reggae formatie Postman. Lena zat tussen 2003 en 2007 in de Amsterdamse band ‘Food For Funk’.

Ze had al enkele nummers voor andere artiesten geschreven, toen ze koos voor een carrière als soloartiest. Dat leverde in september 2009 haar eerste album Monsters op. Bij toeval zag Joss Stone enkele YouTube-filmpjes van Lena; onder de indruk nodigde zij haar uit als support act voor haar optredens in Nederland en Frankrijk. Dat bracht Lena o.a in Frankrijk tot in het Olympia.

Lena speelde mee in de Groovalicious tour met Boris & Wicked Jazz Sounds, speelde op het Eurosonic Festival, en reisde in 2010 door Nederland met haar eigen Clubtour “Monsters on Tour”. Ook trad ze diverse malen op bij de ochtendshow GIEL van Giel Beelen. You start a fire en Something Beautiful werden veelvuldig op de radio gedraaid.

Jennie Lena heeft haar eerste album en singles uitgebracht bij de platenmaatschappij T2 Entertainment. Haar tweede album bracht ze in eigen beheer uit (beide onder haar voormalige naam: Jenny Lane).

Leidsenhage

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/leidsenhage-fashionshow-en-jennie-lena/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements