Festival Peace in de Park in de Paleistuin Den Haag (Prinsessewal)

peace-park-mariahoeveErvaar in onze workshops, tijdens muzikale optredens, yoga en gesprekken met andere bezoekers. Geniet in het gras van stilte, muziek of dans, een ontmoeting, bij een hapje en drankje. Er is ook een kinderprogramma.

Zondag 25 september 2016

Tijd: 12.00 uur – 17.30 uur

Plaats: link mariahoeve blauwPaleistuin    (Google maps)

Deelname en toegang: Gratis

Programma van festival Peace in the Park

12.15        Sri Chinmoy Peace Choir
12.15        Workshop Tai Chi
12.45       Taiji Bailong Ball – demonstratie en workshop
13.00      Transformatie verhalen
13.00     Wandeling Natuurbeleving
13.00     Mindset & Meditation – ‘Veerkracht’
13.00     Workshop Dans / Beweging
13.15      Relex / emotional piano music
13.30     De Flow van Peace in the Park
13.45     Workshop Tai Chi
13.45     Music of the Soul

Peace in the Park
14.00    Transformatie verhalen
14.00    Wandeling Natuurbeleving
14.00     Mindset & Meditation – ‘Acceptatie als route naar vrede’
14.00     Taiji Bailong Ball – demonstratie en workshop
14.15    JuMa – zang
14.30     VerWonderWandeling
14.30     Workshop door Humanistisch Verbond
14.30    Workshop Dans / Beweging
14.45    Relex / emotional piano music

Peace in the Park

15.00    Wandeling Natuurbeleving
15.00    Mindset & Meditation – ‘Wie heeft de regie?’
15.15    Workshop Tai Chi
15.15    Taiji Bailong Ball – demonstratie en workshop
15.15    Sacred Songs: Omar el Ouamari
15.15   Sri Chinmoy Peace Choir
15.30   VerWonderWandeling
15.45   Relex / emotional piano music
16.00   Workshop door Humanistisch Verbond
16.00   Mindset & Meditation – ‘Mezelf opladen’
16.00   Workshop Dans / Beweging
16.00   Wandeling Natuurbeleving

Peace in the Park

16.15   JuMa – zang
16.30   VerWonderWandeling
16.30   Taiji Bailong Ball – demonstratie en workshop
16.45   Relex / emotional piano music
16.45   The Hague Talks
16.45   Workshop Tai Chi

Peace in the Park vindt plaats in de Paleistuin (Prinsessewal), in het centrum van Den Haag. De tuin heeft drie ingangen: een hoofd- en een zij-ingang aan de Prinsessewal, en een zij-ingang in de Molenstraat (druk op de bel).

Peace in the Park De Paleistuin is goed te bereiken via het openbaar vervoer: tramstop Noordwal (lijn 16), of tram- en busstop Kneuterdijk (lijn 1, bus 22, bus 24). Auto’s kunnen betaald parkeren in de parkeergarage onder het Hilton Hotel (Zeestraat) of in de parkeergarage in de Heulstraat.

Laat je inspireren over je persoonlijke verbondenheid met vrede en denk na om daar actief iets mee te doen! Iedereen wil vrede. Ook jij kunt iets doen met vrede, in jezelf en in je omgeving. Ontdek wat jij praktisch kunt doen als eerste kleine stap en deel dat met anderen.

Peace in the Park is een vredesfestival waar bezoekers elkaar op een harmonieuze en ontspannen manier kunnen ontmoeten. Peace in the Park inspireert inwoners van Den Haag over hun persoonlijke verbondenheid met vrede na te denken en daar actief iets mee te doen. Laat je inspireren door de verhalen, de gesprekken, de muziek en vele andere activiteiten.

Het festival enthousiasmeert tot die kleine verandering die een groot verschil kan maken in jouw eigen leven en leefomgeving en draagt bij aan een gevoel van vrede en verbondenheid. Wat doe jij voor persoonlijke vrede? Kom naar Peacein the Park. Ontmoet, beleef en doe mee!

Het vredesfestival Peace in the Park is onderdeel van het Just Peace Festival dat van 21 t/m 25 september plaats vindt in Den Haag, dé internationale stad van vrede en recht.

Wij zien een Den Haag, waar vrede leeft in de bewoners. Iedereen wil immers vrede. Vrede die je dichter bij jezelf, je buurt en je stadsgenoten brengt. Vrede als bron van inspiratie en ontmoeting. Vrede toont zich dan in jouw levenshouding en gedrag, in jouw eigen leefomgeving. Ontdek op dit festival hoe jij dat kan oefenen. En deel dat met anderen, als eerste kleine stap. Want: “wat ga jij eraan doen?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/festival-peace-park-paleistuin/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements