Kruip Friemel Kriebel (OZOFIJN) op het Zomerfeest Mariahoeve

Zomerfeest Mariahoeve friemel-kriebel-mariahoeve-ozofijnEen theatervoorstelling voor peuters en kleuters over een moestuin,  kriebelbeestjes en twee buurvrouwen.  Josefien en Francien zijn buurtjes. Als Francien op een dag rustig in haar tuintje zit…………..

Een educatieve en muzikale, maar vooral ook interactieve voorstelling voor peuters en kleuters rondom kriebeldiertjes en gezonde groenten.

Zomerfeest Mariahoeve

Het Wijkberaad Mariahoeve, Middin en Buurthuis De Landen organiseren samen een fantastisch zomerfeest voor de wijk. Bewoners, jong en oud, zijn van harte welkom om deze middag te komen genieten.  Het wordt een gezellige middag met voor elk wat wils!

Zaterdag 24 september 2016

Van 13 uur tot 18 uur

oktip Mariahoeve link ok tipHet Plein van Zwedenburg in Mariahoeve (Google maps)

Opening 13.30 uur door Fred Zuiderwijk met wethouder Baldewsingh

Een Informatie markt met: Basisschool De Vuurvlinder, Stichting YEOH & Culture. DAK Kindercentrum, Bewonerscommissie Toermalijnhorst, Gemeente Den Haag- Ooievaarsregelingen, Balletschool V. d. Pijl, AEGON, Voor Welzijn (vrijwilligerspunt Haagse Hout), GGD Haaglanden (veiligheid in huis), CJG Haagse Hout, Diamant Theater, Wijkbus Mariahoeve, Fablab Middin, Wijkberaad Mariahoeve/ Duurzaam Mariahoeve, Duurzaam Mariahoeve- gemeente Den Haag, Wijkberaad/De Landen- organisatie Zomerfeest (uitgifte en inwisselen spellenkaarten), Middin – folders, Middin – verkoop Vilten spullen, Middin- verkoop Houtspullen, Middin- verkoop Keramiek, Middin- catering, BPT, Stichting Leergeld, Basisschool De Leeuwerikhoeve, Art Club Mariahoeve en Kringloop

Er is een kinder playback-wedstrijd voor kinderen.

Oud Hollandse spelen en kinderspelletjes circuit, kinderkleedjesmarkt, workshops, boodschappen bingo en niet te vergeten heerlijke hapjes en drankjes voor kleine prijzen

Een kinderkleedjes-vrijmarkt (tot 14 jaar) en er zijn o.l.v. scouting Haagse Hout en Hop Hopje vele kinderspelletjes te doen, waaronder het springen op een paar luchtkussens.

Workshops zoals:

  1. Workshop Olifantjes maken
  2. Workshop Vilten pop maken
  3. Repareercafe/ workshop techniek: auto maken
  4. Schminken/tattoo

Organisatie: Buurthuis de Landen, MIDDIN en het Wijkberaad Mariahoeve.

Met medewerking van: Stichting Levi Lassen, Den Haag – The Hague, De Grondslag en Fonds 1818

Informatie Kindertheater OZOFIJN

Heeft u een feestje, een markt, een evenement, een opening of iets anders belangrijks? We komen u graag helpen uw klanten of gasten het naar de zin te maken, ze de weg te wijzen,  ze iets in de handen te duwen… op onze eigen wijze natuurlijk!  Dan heten we even geen kindertheater OZOFIJN, maar zijn we gewoon O ZO FIJN.

Kindertheater OZOFIJN

Den Haag en omgeving

06-412 80 888 (judit)

06-269 86 480 (stephanie)

kindertheaterozofijn@gmail.com

Petra: “Wat een leuke voorstelling. Mijn kinderen hebben genoten en zingen het liedje nog steeds. De voorstelling zit goed in elkaar en te begrijpen voor kinderen van 3, maar ook mijn oudste van 8 vond het erg leuk. zelfs voor de ouders zitten er grapjes in.”

Martine:Twee keer heeft mijn zoon van 3,5 jaar de Kruip-friemel-kriebel voorstelling gezien. Twee keer was het dikke pret! Het liedje ‘Het is een prachtige dag’ zingt hij dagen later nog steeds even enthousiast. We komen graag weer naar jullie volgende voorstelling!!

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/kruip-friemel-kriebel-ozofijn/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements