Opening maand van de vitaliteit in het Atrium

vitaliteit-mariahoeve-senior-vriendelijke-stadMet het actieprogramma Den Haag seniorvriendelijke stad 2015-2018 stimuleert de gemeente dat meer ouderen participeren in de samenleving.  Op zaterdag 1 oktober start de Maand van de Vitaliteit in het Haagse stadhuis. U bent van harte welkom!

De gemeente en betrokken partners nodigen alle Haagse senioren uit voor een heerlijk 3-gangen diner verzorgd door Resto VanHarte. Tijdens dit diner zal er een wervelend vitaliteitsprogramma plaatsvinden waar van alles te doen en te zien is.

Locatie: Stadhuis Den Haag  (hoofdingang Spui)

link mariahoeve blauw Spui 70 – 2511 BT – Den Haag     (Google maps)

Deelname is gratis

Reserveer via link mariahoeve blauwwww.restovanharte.nl of bel

0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10ct/min).

Programma

17:00 uur – 17.30 uur:    Inloop

17:30 uur – 19.30 uur:    Vitaliteitsprogramma en diner

19:30 uur – 20:30 uur:     Seniorendisco

In de Maand van de Vitaliteit worden in de hele stad activiteiten georganiseerd. Alle acties staan in het teken van vitaal ouder worden in seniorvriendelijk Den Haag.

Voor meer informatie kunt u mailen met:   info@seniorvriendelijkdenhaag.nl

 

Seniorvriendelijke stad

Met het actieprogramma Den Haag seniorvriendelijke stad 2015-2018 stimuleert de gemeente dat meer ouderen participeren in de samenleving. Nieuwe projecten en activiteiten worden gestimuleerd in een seniorvriendelijke stad. Het actieprogramma legt sterk de nadruk op samenwerking met organisaties en verenigingen op verschillende beleidsterreinen zoals cultuur, sport, emancipatie, informele zorg, leefomgeving en gezondheid.

Seniorvriendelijk in de praktijk

In het actieprogramma stimuleert de gemeente partijen in de stad die werkzaam zijn op het gebied van ouderenbeleid om samen te werken. Ook organisaties en bedrijven die niet speciaal op ouderen gericht zijn, worden uitgenodigd initiatieven aan te dragen om een seniorvriendelijke stad te realiseren. Zij kunnen hun ideeën en initiatieven aandragen voor de Vitaliteitsaward.

Organisaties, bedrijven, maar ook ouderen zelf worden opgeroepen aan te geven hoe zij een seniorvriendelijke stad in de praktijk zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/opening-maand-vitaliteit/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements