Kick-off Challengeteam Natuurlijk Werken

mariahoeve-win-kick-off Kick-off ChallengeBen je tussen de 20 en 30 jaar? Dan ben je van harte welkom!

Een groep jonge mensen start met de Challenge Natuurlijk Werken. Alle deelnemers gaan naar huis met een leuke uitdaging! De kick-off vindt plaats in Wijkcentrum Mariahoeve, waar een team van professionals, vrijwilligers en studenten de ene na de andere innovatie lanceert door uit te gaan van het principe dat iedereen waarde kan toevoegen.

Datum: 26 September 2016

Tijdstip:  16:00 uur – 20:00 uur

Adres: link mariahoeve blauwIvoorhorst 155, Den Haag   (Google maps)

De Challenge Natuurlijk Werken biedt jongeren de mogelijkheid om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, door als groep elkaars talenten in te zetten en alvast in te spelen op organisatie trends.

  • Je leert hoe je in een flexibele arbeidsmarkt een loopbaan opbouwt
  • Je zet een volgende stap in je eigen loopbaan
  • Je doet dit naast je werk en/of opleiding

Programma Kick-off Challenge
    
   16.00 uur    Welkom
       16.30 uur     Interactieve kennismaking met elkaar
       17.30 uur     Inspirerende verhalen uit Mariahoeve
       18.00 uur    Lekker eten van Anurada
       19.00 uur    Let’s Part-up

      Kennismaken met een nieuwe trend: online samenwerken in communities

      20.00  uur    Einde

PRAKTISCHE INFO Kick-off Challenge
Goed om te weten:

Kick-off Challenge   26 september  16.00-20.00 u ( Den Haag)

Vervolgens kom je met het totale team 1 x per 3 maanden bij elkaar, steeds van 16.00-20.00u – het programma bepaal je zelf!

Je werkt virtueel samen via Part-up

Je kunt gebruikmaken van alle activiteiten van de WIN Werkkringen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem en Westland.

Je krijgt een persoonlijk Start-up gesprek voorafgaand aan de kickoff. Hierin wordt besproken welke stap jij in je loopbaan wilt zetten.

Tijdbesteding: zoveel je wilt, maar houd rekening met een dagdeel per maand. Je stopt er zoveel energie in als je eruit wil krijgen!

Ben je tussen de 20 en 27 jaar (we zijn flexibel in de leeftijdsgrenzen) en woon je in de randstad? Meld je dan snel aan!

Het inschrijfgeld (EUR 61,50 (incl. 21% BTW)) is het startkapitaal van het team

Er is plek voor maximaal 50 deelnemers in het team.

De Challenge Natuurlijk Werken is geïnitieerd door Irmgard Bomers van WIN. Samen met de partners, Part-up, Seats2Meet en Stichting Mooi heeft zij de NSvP Challengeprijs gewonnen. De drie partners vormen de organisatie van de Challenge en zetten zich in om dit project succesvol te maken.

Werken in Netwerken – Irmgard Bomers

WIN (Werken In Netwerken) is een onafhankelijke netwerkorganisatie die een nieuw perspectief op werk biedt vanuit de context van de nieuwe economie. Met elkaar werken we aan een arbeidsmarkt waarin er werk is voor iedereen die wil werken, onder het motto Natuurlijk Werken.

Irmgard Bomers, initiatiefnemer van WIN, nam het initiatief voor deze challenge en won daarmee samen met de andere partners de NSVP prijs. Daardoor kon het idee van de Challenge Natuurlijk Werken uitgevoerd worden.

Hoe ziet jouw toekomst van werk eruit?

Iedereen vraagt zich wel eens af hoe zijn of haar carrière eruit zal zien in de toekomst. Je werkt ergens naartoe of je probeert verschillende dingen uit. Maar houd je daarbij ook rekening met het feit dat de arbeidsmarkt aan het veranderen is?

De Challenge Natuurlijk Werken biedt vijftig jongeren in een programma van anderhalf jaar de mogelijkheid om zich te verdiepen in deze vraag. We gaan jouw kansen op de arbeidsmarkt van de toekomst vergroten, door als groep elkaars talenten in te zetten en alvast in te spelen op organisatie trends. Om in te kunnen spelen op deze trends zijn partners aangesloten die hier dagelijks mee bezig zijn, zoals WIN en Part-up.

  • Je leert hoe je in een flexibele arbeidsmarkt een loopbaan opbouwt
  • Je zet een volgende stap in je eigen loopbaan
  • Je doet dit naast je werk en/of opleiding

Bepaal met het Challengeteam jouw toekomst van werk

De 50 deelnemers vormen samen het Challengeteam. Jullie laten anderen zien hoe de toekomst van werken eruit kan komen te zien!  Het Challengeteam vormt een zwermorganisatie voor anderhalf jaar, omdat de kans groot is dat er in deze periode iets in je werksituatie kan veranderen, waarop je vanuit de Challenge kunt direct anticiperen. Jij leert in die periode je talenten optimaal in te zetten, je netwerk te vergroten en online en offline samen te werken in ‘de nieuwe economie’

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/kick-off-challenge-natuurlijk-werken/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements