Ontspannen en genieten met de buren bij Florence

mariahoeve-burendag-florence-369Florence Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen viert met uw buren en de buurt op de vierde zaterdag in september.

Florence in Mariahoeve doet dit jaar weer graag mee aan nationale Burendag. Kom genieten en andere mensen uit uw buurt ontmoeten.

Zaterdag 24 september 2016

Burendag Florence Mariahoeve

Tijd:  10.00 uur – 16.00 uur

linkieHofzichtlaan 115  2594 XZ Den Haag

Tel:   070 – 754 66 66

Toegang: gratis

(Een kraam voor de rommelmarkt is 10 euro (opbouw vanaf 8.30 uur)  Aanmelden kraam via email:   mariahoeve@florence.nl)

Vorig jaar wisten ruim vijfhonderd buren ons expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115 te vinden. Ook dit jaar rekent Florence in Mariahoeve weer op een grote toeloop. Op zaterdag 24 september tussen 10.00 en 16.00 uur is er weer een gezellig programma. Zo komt de koffiefiets PLOR langs voor de lekkerste soorten koffies, aangeboden door Fixplan en Bouwstad. Andere lokale bedrijven hebben waardecheques gesponsord die kunnen worden gewonnen tijdens een speciale loterij. Hiermee kunnen de winnaars mee met een van de uitjes van het Florence Uitburo. De hoofdprijs van de loterij is een tablet.

Rommelmarkt, kinderactiviteiten en ADO OldStars

Ook is er aan de Hofzichtlaan tijdens Burendag een gezellige rommelmarkt met live muziek. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten die samen met stichting VÓÓR Welzijn worden georganiseerd. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en kunt u bij de diverse kraampjes allerlei lekkere hapjes en drankjes krijgen. Gewoon Lekker Thuis serveert de lekkerste broodjes ‘pulled pork’ en ‘chicken’. Ook de ADO OldStars komen langs. Dit is een groep 60-plussers die wekelijks bij elkaar komen voor een potje voetbal mét kracht- en lenigheidsoefeningen. Wellicht vindt u het leuk om zich hierbij aan te sluiten.

Binding met de buren

Florence vindt het belangrijk om elk jaar iets op Burendag te doen. Het is een extra mogelijkheid om aan de directe omgeving te laten zien, wat Florence kan betekenen. Zo zet Florence elke dag bewust in op binding met de buren. De meeste woonzorgcentra van Florence hebben bijvoorbeeld een restaurant waar wijkbewoners van harte welkom zijn. Er zijn ontmoetingscentra, vele dagactiviteiten en de huisverpleegkundigen van Florence staan altijd klaar om vragen te beantwoorden op het gebied van zorg, welzijn en gezondheid. Florence probeert het sociaal middelpunt te zijn in de wijken en mensen altijd een eigen keuze te bieden. Daarmee probeert Florence de zelfredzaamheid van mensen te vergroten en onderlinge ontmoetingen te stimuleren.

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.

 

Mariahoeve
Hofzichtlaan 115
2594 XZ Den Haag
070 – 754 66 66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/super-gezellige-burendag-florence-mariahoeve/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements