Rots en Water training Jeugdwerk Mariahoeve Haagse Hout

Rots en Water training mariahoeveLet op: de cursus is uitsluitend bedoeld voor kinderen die in Haagse Hout wonen of op school zitten.

Doelgroep: Kinderen van 9 tot 12 jaar uit Haagse Hout die hun sociale vaardigheden en zelfbewustzijn willen ontwikkelen

Startdatum: 05-09-2016

Einddatum: 14-11-2016

Tijd: 15:45 uur – 17:30 uur

Kosten € 30,- met Ooievaarspas € 10,-

Meer informatie en aanmelden:

Esther Kornaat – Jeugdwerk Haagse Hout

Tel. 070 2052450

Doelstelling Rots en Water training – Jeugdwerk Mariahoeve

Bewustwording van eigen lichaam en emoties

Leren omgaan met spannende situaties en spanning in het dagelijks leven

Eigen grenzen en fysieke krachten leren aanvoelen en aangeven

Inzicht verwerven in andermans grenzen

Vergroten van concentratie en spanningsboog

Eigen gedrag beter leren sturen en beheersen

Respect ontwikkelen voor jezelf en de ander, eigen en andermans grenzen

De Rots en Water training – Jeugdwerk Mariahoeve heeeft steeds dezelfde terugkerende basisopbouw:

Kort groepsgesprek

Bewegingsspelletjes om tot ontspanning te komen

Herhaling van het voorgaande geleerde

Inbreng van nieuwe oefeningen

Afsluiten door middel van ontspanningsoefeningen

Gelegenheid voor de kinderen om te vertellen, te evalueren

Op de aanmelding bij Vragen en/of opmerkingen s.v.p. de reden voor inschrijving invullen.

Let op: de cursus is uitsluitend bedoeld voor kinderen die in Haagse Hout wonen of op school zitten.

Rots en Water training – Jeugdwerk Mariahoeve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/rots-en-watertraining-jeugdwerk-mariahoeve/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements