**** Girls only  en   Boys Only   en   Super Woman ****

jeugdwerk wijk mariahoeve Girls only  en  Boys Only  en  Super WomanElke donderdag middag zijn er in het wijkcentrum speciaal 3 leuke activiteiten voor jongeren onder begeleiding van jeugdwerk VOORWelzijn Mariahoeve.

Te weten Girls Only voor meiden van 6 t/m 10 jaar, Boys Only voor jongens van 10 t/m 14 jaar en Super Woman voor jonge dames tussen van 11 t/m 15 jaar.

Girls Only

Een activiteit voor meiden van 6 tot 10 jaar oud. De meiden gaan samen met de juf leuke dingen bedenken wat zij kunnen doen. Daarnaast wordt er geknutseld, beautymiddagen gehouden, wordt er gewerkt aan zelfbeeld en gaan we kijken waar de talenten van de meiden liggen.

Tijd en dag: donderdagmiddag –  van 15.30 uur tot 17.30 uur

Voor wie: meiden tussen de 6 en 10 jaar oud

Kosten: gratis en bij sommige keren wordt er een 1 euro gevraagd voor gemaakte kosten

Locatie:  wijkcentrum Mariahoeve

Plaats: linkie Ivoorhorst 155 – 2592 TH Den Haag (Google maps)

In de Oranjezaal

Contact:  Tin Nio de Kievit

Email:  t.dekievit@voorwelzijn.nl

Telefoon: (070) 205 24 50


Boys Only

Een activiteiten voor jongens van 10 tot 14 jaar oud. De jongens gaan samen met Jan Kees, de meester van de club, leuke dingen bedenken wat zij gaan doen. Er zijn er wat leuke dingen verzonnen zoals technisch lego, sporten en enzovoort.

Tijd en dag: donderdagmiddag – van 15.30 uur tot 18.00 uur

Voor wie: jongens tussen de 10 en 14 jaar

Kosten: gratis en bij sommige keren wordt er 1 euro gevraagd voor gemaakte kosten

Locatie:  wijkcentrum Mariahoeve

Plaats: linkieIvoorhorst 155 – 2592 TH Den Haag (Google maps)

In de Zwarte zaal

Contact:  Tin Nio de Kievit

Email:  t.dekievit@voorwelzijn.nl

Telefoon: (070) 205 24 50


Super Woman

Super Woman is een meidengroep voor meiden die het beste uit zichzelf willen halen. Het is een programma waarin gezelligheid voorop staat, maar waar ook serieuze activiteiten worden gedaan. We werken aan de thema’s toekomst, zelfbeeld & image, lichamelijkheid & seksualiteit en familie & vrienden.

Meiden kunnen zich individueel, samen of als groep opgeven. Gedurende het hele jaar zijn er wekelijkse bijeenkomsten voor de meiden. De ene week doen we iets uit het SuperWoman programma, de andere week bedenken de meiden zelf een activiteit.

Tijd en dag: donderdagmiddag  van 15.30 uur  tot 18.00 uur

Voor wie: meiden tussen 11 en 15 jaar

Kosten: gratis en bij sommige keren wordt er een 1 euro gevraagd voor gemaakte kosten

Locatie:  wijkcentrum Mariahoeve

Plaats: linkie Ivoorhorst 155 – 2592 TH Den Haag (Google maps)

In de Witte zaal

Contact:    Esther Kornaat

Email: e.kornaat@voorwelzijn.nl

Telefoon: (070) 205 24 50

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

http://www.wijkmariahoeve.nl/girls-boys-super-woman-voorwelzijn/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements