Wilt u meedoen aan de Werkgroep over Park de Horst? Op dinsdag 30 augustus is er een informatieavond over de werkgroep.

Uitnodiging van de Gemeente Den Haag, Stadsdeel Haagse Hout

werkgroep mariahoeve wijkpark 369Aan bewoners van Mariahoeve
Datum: 15 augustus 2016
Onderwerp: Wijkpark De Horst

Geachte bewoner,

Het Stadsdeel heeft geld gekregen om in 2017 Wijkpark De Horst op te knappen. Wijkpark De Horst ligt midden in Mariahoeve, aan de achterkant van Winkelcentrum Mariahoeve, tussen de straten Robijnhorst, Diamanthorst en Amethisthorst.

U kunt meedenken over hoe Wijkpark De Horst eruit moet komen te zien. Daarvoor wordt een werkgroep opgestart.  Deze Werkgroep gaat verschillende scenario’s bedenken voor een opknapbeurt.

Wilt u meedoen aan de Werkgroep over Park de Horst? Op dinsdag 30 augustus is er een informatieavond over de werkgroep. Daar krijgt u meer informatie, en kunt u zich aanmelden.

Wat:  Informatieavond over Werkgroep Welkom Wijkpark

Wanneer: Dinsdag 30 augustus, van 19.30 – 20.30 uur

Waar: linkWijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155     (Google maps)

Aanmelden:  U mag zich aanmelden voor de informatie avond via mariahoeve@denhaag.nl

Over de scenario’s die de Werkgroep bedenkt mag u stemmen,  waarschijnlijk in de winter van 2016/2017.

Vriendelijke groet,

Mw. drs. C.G.C.M. Blankwaard-Rombouts

Stadsdeeldirecteur Haagse Hout

linkBewonersbrief Informatie avond wijkpark DPZ/2016.2452  – Hier downloaden  (pdf file)

 

wijkpark mariahoeve horst wijkmariahoeve 7

 

 

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

http://www.wijkmariahoeve.nl/wijkpark-de-horst-mariahoeve-wijkmariahoeve/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements