Gedeeltelijke wegafsluiting Bezuidenhoutseweg Mariahoeve

wegafsluiting Bezuidenhoutseweg mariahoeve 1Het gedeelte tussen Carel Reinierszkade en de Hofzichtlaan:  

Tijdens de afsluitingen wordt  verkeer omgeleid via Theresiastraat – Vlaskamp – Diamanthorst – Hofzichtlaan.

Tussen 22 Augustus en  15 November 2016

Reden: werkzaamheden aan de stoepranden en er wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht

Bekendmaking van het Stadsdeel Haagse Hout via het Wijkberaadmariahoeve.

linkieDownload hier PDF file brief Gemeente

Geachte mevrouw, mijnheer,

Den Haag groeit. Het aantal inwoners neemt toe en de stad verwelkomt steeds meer bezoekers en bedrijven. Om mee te groeien met de tijd moet de stad zich blijven vernieuwen. Net als elke andere stad heeft Den Haag ook onderhoud nodig. Ook bij u in de buurt.

Op maandag 22 augustus beginnen we met het opknappen van de Bezuidenhoutseweg tussen Carel Reinierszkade en Hofzichtlaan in beide richtingen. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met medio november 2016.

Wat gaat er gebeuren?

Er worden werkzaamheden verricht aan de stoepranden. De kruising met de Reigersbergenweg wordt veiliger gemaakt, zodat fietsers beter kunnen oversteken en er wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht.

Om overlast zo veel mogelijk te beperken wordt er gefaseerd gewerkt.

Fase 1a, maandag 22 augustus  t/m vrijdag 7 oktober

Er wordt in beide richtingen gewerkt op het  op het deel van de Bezuidenhoutseweg tussen  Hofzichtlaan en Reigersbergenweg. De weg wordt hier versmald tot 1 rijstrook en het is in deze periode niet mogelijk om te parkeren langs de rijbaan.

Langs de werkzaamheden kan met aangepaste snelheid worden gereden.

—————————

Fase 1b: maandag 22 augustus t/m vrijdag 11 november

Er wordt in beide richtingen gewerkt op het  op het deel van de Bezuidenhoutseweg tussen Reigersbergenweg en Hofzichtlaan. De weg wordt hier versmald tot 1 rijstrook en het is in deze periode niet mogelijk om te parkeren langs de rijbaan.

Langs de werkzaamheden kan met aangepaste snelheid worden gereden.

—————————

Fase 2: maandag 12 september t/m vrijdag 7 oktober

Er wordt gewerkt in de Bezuidenhoutseweg tussen Carel Reinierszkade en Reigersbergenweg. De rijweg wordt afgesloten voor het verkeer (alleen rijrichting naar Reigersbergenweg).

—————————

Fase 3: maandag 10 t/m vrijdag 14 oktober

De Bezuidenhoutseweg wordt geasfalteerd tussen de Carel Reinierszkade en de Hofzichtlaan. De rijweg is afgesloten voor het verkeer (alleen rijrichting naar Hofzichtlaan)  

—————————

Fase 4: maandag 17 oktober tot en met vrijdag 11 november

Er wordt gewerkt in de Bezuidenhoutseweg tussen Reigersbergenweg en Carel Reinierszkade. De rijweg is afgesloten voor het verkeer (alleen rijrichting naar Laan van Nieuw Oost-Indië).

—————————

Fase 5: maandag 14 t/m vrijdag 18 november

De Bezuidenhoutseweg wordt geasfalteerd tussen Hofzichtlaan en Carel Reinierszkade

De rijweg is afgesloten voor het verkeer (alleen rijrichting naar Laan van Nieuw Oost-Indië).

—————————

 

De planning is afhankelijk van weersomstandigheden. Bij verwachte hevige regen kan niet worden geasfalteerd.

Omleidingsroute

Tijdens de afsluitingen wordt doorgaand verkeer omgeleid via Theresiastraat-Vlaskamp-Diamanthorst-Hofzichtlaan.

Lijnbussen

Veolia lijnbussen 43 en 44 kunnen tijdens fases 3 en 5 niet over de Bezuidenhoutseweg rijden. Kijk voor meer informatie op http://www.veolia-transport.nl of naar de informatie die wordt opgehangen in de abri’s.

Bereikbaarheid hulpdiensten

Hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) moeten tijdens de werkzaamheden de bewoners goed kunnen bereiken. Parkeer daarom uw auto alleen in de parkeervakken, zodat de hulpdiensten er in geval van nood goed door kunnen.

Informatie

Heeft u tijdens de uitvoering vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met:

de heer M. Ilahi, via telefoonnummer: 06 – 55 84 41 44  

Spreek bij geen gehoor uw naam, vraag en contactgegevens in. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Den Haag via http://www.denhaag.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Mevr. Drs. C.G.C.M. Blankwaard-Rombouts

Stadsdeeldirecteur Haagse Hout

 

Wegafsluiting Bezuidenhoutseweg

wegafsluiting Bezuidenhoutseweg mariahoeve 2

 

 

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

http://www.wijkmariahoeve.nl/22-aug-15-nov-gedeeltelijke-afsluiting-bezuidenhoutseweg/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements