Gratis Party – multicultureel feest – Opera Zalen Centrum Den Haag

party multicultureel feestBekendmaking voor de bewoners van Mariahoeve, Haagse Hout, heel Den Haag en omstreken

Iedereen is van harte welkom. Jong, oud, geloof, liefde, cultuur, het maakt allemaal niet uit. Muziek, dans, acts, eten en drinken, BBQ, workshops en nog veel meer.

Vele acts zoals bandjes een kindercircus, een talentenshow met als hoofdprijs een playstation 4.

Gratis Party  – Multicultureel feest!

17 augustus 2016

tijd : 13:00 – 22:00

Plaats: Opera zalencentrum

Adres: linkieFruitweg 28 – 2525 KH – Den Haag

Toegang: Gratis

Er zijn slechts 3 regels: Geen politiek, Geen vooroordelen en Geen alcohol.  De organisatie hoopt er samen met jou een gezellige dag van te maken. Breng je vrienden, kennissen, familie, ooms, tantes enz. mee en maak er een leuke dag van die je nooit meer vergeet. Maak kennis met ander culturen met een lekker hapje en drankje.

Facebook:   linkieGratis Party aanmelden

Dit is een initiatief van: Achterban Werkt

Kun je dansen of zingen, jongleren, fluitspelen, of iets anders wat jij heel goed kan en dat je wil delen en ben je tussen de 8 en 16 jaar. Maak dan een filmpje van je act en stuur dit naar partytalentenshow@hotmail.com  Let op: Je filmpje mag niet langer duren dan 4 minuten. Vermeld je leeftijd en naam. Vraag ff toestemming aan je ouders of je mee mag doen. Er zijn een paar hele mooie prijzen te winnen:  o.a. een playstation 4 en een hele vette step!

En misschien krijg jij dan wel een uitnodiging om op woensdag 17 augustus te komen optreden en mee te doen aan de: Party Talenten Show op de Gratis Party gehouden in: Zalen Centrum Opera aan de Fruitweg 28 – 34 Den Haag

Uw hulp en steun voor alles is hard nodig.

Dit is het bankrekeningnummer:

NL43 INGB 0702 8279 75     ten name van  L. P. Bool   ten behoeve van :party

De totale opbrengst (na aftrek van de kosten)  is voor het kindertehuis in Indonesië – Panti asuhan putri Anugrah – Girls Home – (Prinses Grace weeshuis). Tijdens de party zullen er ook verschillende mogelijkheden zijn om een bijdrage doen.     

indonesie opvanghuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/party-gratis-multicultureel-feest/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements