1 Aug t/m  19 Aug – Arts en Zorg Mariahoeve tijdelijk gesloten

Arts en Zorg gezondheidscentrum 1In de zomervakantie is Arts en Zorg in Gezondheidscentrum Mariahoeve tijdelijk gesloten (1 augustus t/m 19 augustus). De huisartsenzorg wordt in die periode waargenomen door onze collega’s van een andere locatie van Arts en Zorg:

Gezondheidscentrum Haagse Hout

linkieLaan van Nieuw Oost-Indië 127  -Den Haag  (Google maps)

Tel. 070 – 347 37 47

Voor apotheek en fysiotherapie kunt u in deze periode wel gewoon terecht op Het Kleine Loo 414.

linkieArts en Zorg Mariahoeve

Met het openbaar vervoer naar Haagse Hout

Vanuit de omgeving van Het Kleine Loo reist u:

vanaf tramhalte Vlamenburg met tram 6 richting Leyenburg, uitstappen bij tramhalte Oostinje;

vanaf bushalte Reigersbergenweg (Midden) met stadsbus 24 richting Kijkduin, uitstappen bij bushalte Laan van Nieuw Oost Indië (Zuid).

Afspraken maken

Voor het maken van een afspraak bij de huisarts, fysiotherapeut of diëtist kunt u gebruik maken van het afsprakenformulier. Dit is niet bedoeld voor dringende gevallen. Neem daarvoor altijd telefonisch contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook bellen om een afspraak te maken. Hieronder vindt u voor de verschillende zorgverleners de telefoonnummers voor het maken van afspraken.

Huisartsenzorg

Voor het maken van een afspraak bij de huisarts, praktijkondersteuner, het assistentenspreekuur of voor psychologische zorg kunt u ons bereiken op 070 – 347 37 47. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Om u zo goed mogelijk te helpen zal de doktersassistent u een aantal vragen stellen over de reden en urgentie van de afspraak. De assistent kan dan bepalen welke zorg u nodig heeft en de juiste tijd inplannen bij de huisarts.

Indien u onverhoopt een afspraak moet annuleren of verplaatsen, geeft u dit dan bij voorkeur 24 uur van te voren door aan de doktersassistent.

 

 

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

 

http://www.wijkmariahoeve.nl/arts-en-zorg-mariahoeve-tijdelijk-gesloten/ – Mariahoeve Den Haag

Advertisements