Programma zomervakantie Jeugdwerk Bezuidenhout-West

bezuidenhout voorwelzijn jeugd 1Jeugdwerk Bezuidenhout-West – In buurtcentrum Bezuidenhout-West kunnen bewoners uit de wijk elkaar ontmoeten. Bezuidenhout-West organiseert verschillende activiteiten.

Bewoners kunnen er bijvoorbeeld terecht voor een kopje koffie, thee of een broodje. Maar ook voor activiteiten in hun vrije tijd, zoals bewegen, bingo, kaarten en bloemschikken. Bezuidenhout-West biedt soms ook zorg en onderwijs aan of organiseert uitstapjes.

Adres & contact

oktip Mariahoeve link ok tipJan van Riebeekplein 90  – 2595 WS Den Haag (Google maps)

Telefoon: (070) 315 10 44

Te bereiken via tram 6 –

Programma zomervakantie Jeugdwerk week 1

Maandag 11 juli

Haagse Hout Kindercity –  13.00 uur – 16.00 uur 

Hopje Hopje – Hendrik Hamel plantsoen  – 14.00 uur – 17.00 uur

Dinsdag 12 juli

Haagse Hout Kindercity –  13.00 uur – 16.00 uur 

Hopje Hopje – Hendrik Hamel plantsoen  – 14.00 uur  – 17.00 uur

Woensdag 13 juli

Sporten  –  13.00 uur – 16.00 uur 

Hopje Hopje – Hendrik Hamel plantsoen  – 14.00 uur – 17.00 uur

Donderdag 14 juli

Olympische dag Spaarwaterveld –  13.00 uur – 16.00 uur 

Hopje Hopje – Hendrik Hamel plantsoen  – 14.00 uur – 17.00 uur

Vrijdag 15 juli

Hopje Hopje – Hendrik Hamel plantsoen  – 14.00 uur – 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

 

http://www.oktip.nl/programma-zomervakantie/ – okee tip – Haagse Hout – Den Haag

Advertisements