Feestelijke Heropening Make It ART Worthy

oktip mariahoeve art worthyEen heerlijke creatieve plek, waar iedereen welkom is en zich kan laten inspireren en uitdagen. Een plek waar je heel makkelijk kennis kunt maken met wat kunst allemaal kan zijn en mag zijn. Waar je energie kunt opdoen, om je eigen creativiteit te laten vloeien.

Feestelijke Heropening MIAW (Make It Art Worthy)

zaterdag van 16:00 tot 20:00

adres:  oktip Mariahoeve link ok tipNoordwal 18, 2513 EB Den Haag    (zie:google maps)

Waar het niet gaat gaat om je opbrengst, maar om wie je bent. Waar ruimte is voor nieuwe ideeën, nieuwe zienswijzen, nieuwe denkpatronen.

Waar je kunt zien en proeven wat mensen samen voor elkaar kunnen krijgen als ze dat willen.

Make It ART Worthy, kijk naar het leven met een open blik. Kijk naar elkaar met een open mind. Dan zijn er geen problemen, slechts uitdagingen. En samen kunnen we meer dan ieder van ons alleen kan.

Wil jij ons helpen een gaaf feest te bouwen? Wil jij laten zien wat je kunt? Muzikaal, poetisch, theatraal?

Neem contact op!

En ben je een creatieveling en nog op zoek naar een bijzondere werkplek (125 euro per maand)? Er zijn nog enkele plekken open. Neem vrijblijvend contact op met Cis: 0638899800 of stuur een mailtje naar info@miaw.nl

 

 

 

Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse hout oktipNL@ gmail.com

Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage

oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag

 

http://www.oktip.nl/feestelijke-heropening-make-it-art-worthy/ – okee tip – Haagse Hout – Den Haag

Advertisements