Team Yvel presenteert “Fearless” part II op Aruba

Team Yvel presenteert op zaterdag 02 juni 2018 de tweede editie van “Fearless”. Dit internationaal thaiboksgala wordt gehouden in Centro Deportivo Betico Cruz, op Aruba en er staan maar liefst zeventien partijen, waaronder drie damespartijen, op programma.
Volgens het bestuurslid van de Surinaamse Thaiboksbond (SuThaibo), Carlos Yvel, zullen er tijdens dit gala wedstrijden in de A, B en C klasse worden afgewerkt met vechters uit Suriname, Curaçao, Aruba, Brazilië, Santo Domingo, St. Maarten en Venezuela. Yvel zegt dat Team Yvel, First Class Boxing, Titans, Team L&G, The Gym, Fighting Factory SU en Aryans Fighting Factory zullen meedoen aan “Fearless” II. De twee damespartijen zullen worden gedraaid vanuit de hoeken van Team Yvel en een uit de hoek van Aryan Fighting Factory.
“Dit is het vierde gala van het jaar. We hebben in januari ‘Fearless’ part I gehad, daarna in februari ‘Night of the Rough Diamonds’, maart ‘First Beat Down’ in Nickerie en het vierde gala wordt “Fearless” part II op Aruba. We hebben bewust gekozen voor Aruba om zodoende onze Surinaamse vechters in het buitenland te promoten en om deze sport zo naar grotere hoogtes te kunnen brengen. ‘Fearless’ III zijn wij zelfs van plan in Brazilië te houden,” aldus Yvel.
“Nee, er zijn nog geen titelgevechten op ‘Fearless’. Het is de bedoeling dat ‘Fearless’ de ‘Glory’ van het Caribisch gebied wordt en de vechters zullen hard moeten strijden om voor de ‘Fearless’ belt te vechten. In het hoofdprogramma komt Giovano van Rabenswaay uit tegen Miquel Soza uit Santo Domingo, terwijl Randy Pinas het zal opnemen tegen Winklaar uit St. Maarten. In Nickerie tijdens de paasvakantie won Giovano van Rabenswaay in de eerste ronde middels KO van Fransman Alison,” zegt Yvel verder.
Enkele andere partijen die op programma staan tijdens “Fearless” II: Ivanildo Mettendaf vs. Vigner (Brazilië), Domelzo Schet vs. Renaldo de los Santos (Santo Domingo), Jason Felix vs. Isodro Rodriques (Santo Domingo), Nigel Deel vs. Darwin Mendes (Santo Domingo), Andy Atomang vs. Arthur Lamur (Aruba).
Een kaart kost 50 florin en is te verkrijgen bij alle deelnemende scholen op Aruba. Vermeldenswaard is dat op 26, 27 en 28 oktober 2018 de Pan-American Muay Thai Championships zullen worden afgewerkt in Suriname. Aan dit internationaal evenement zullen er ongeveer honderd vechters uit zestien verschillende landen meedoen.
SME-Sport
Bewerkt door: redactie

Bericht: >Team Yvel presenteert “Fearless” part II op Aruba
Suriname Herald