Naskip slaat vleugels uit naar Nederland

De vestiging van Naskip op de hoek van de Johan Adolf Pengelstraat en de Gemenelandsweg

Directeur Glenn Nassy van Naskip NV heeft tegenover Dagblad Suriname bevestigd dat het fastfoodbedrijf de vleugels uitslaat naar Nederland. Amsterdam en Almere zijn, mede vanwege de grote concentratie van Surinamers in deze gebieden, gekozen als vestigingsplaatsen. Naskip vertrouwt erop dat de smaak van haar ‘gouden krokante kip’ de European zal bevallen. Voorafgaande aan het definitief besluit tot vestiging in Europa is de haalbaarheid onderzocht. Aan de consument worden fried chicken, French fries en gekookte kolfkoren aangeboden.
Nog twee filialen erbij in Paramaribo Naskip, het eerste fastfood bedrijf in Suriname, is al langer dat 50 jaar bekend en wordt gewaardeerd om haar kip en kipproducten, die volgens een eigen (geheim) recept en verse Surinaamse ingrediënten worden bereid. Met trots wordt van de daken geschreeuwd ‘Naskip da’s kip!’ In Suriname is Naskip te vinden aan de Henck Arronstraat, hoek Wanica en Verlengde Gemenelandsweg, Kwattaweg, in Latour en te Lelydorp. Binnen afzienbare tijd gaan de deuren van filialen in Paramaribo-Noord en in de Hermitage Mall open. Er wordt werkgelegenheid geboden aan 100 personen.
Ondanks crisis ongeschonden Suriname kent tientallen nationale en internationale fastfoodrestaurants. De concurrentie neemt toe ook vanwege de barbecues langs de straten. De concurrentie is merkbaar, maar doet het bedrijf niet wankelen. De economische crisis die Suriname teistert, heeft ook Naskip geraakt, maar het bedrijf is vanwege de bedrijfsvoering, administratie, organisatie en goede naam vrijwel ongeschonden gebleven. Het succes van Naskip is volgens Nassy te danken aan de kwaliteit, de smaak, de service en de redelijke prijs. ‘Naskip da’s kip’ is onze slogan. Nassy: ‘Wij zijn er trots op dat wij onze klanten altijd kwaliteit en service hebben kunnen bieden.’
HD

Bericht: >Naskip slaat vleugels uit naar Nederland