Honorair consul Pansa doet geste aan Simsons Gym

Honorair consul van Thailand in ons land, Maurino Pansa, heeft cheque ter waarde van U$ 500 als ondersteuning voor het laten afreizen van een vechter naar Nederland voor wedstrijden overhandigd aan Simsons Gym. Het verzoek kwam van de sportschool en heeft Pansa via zijn netwerk dit bedrag kunnen doneren aan de sportschool.
De thaibokser Chavella Lee zal zondag naar Nederland afreizen om ons land te vertegenwoordigen tijdens een thaiboks evenement. Pansa wenste zowel Lee als manager Angelo Simson veel succes toe en kijkt uit naar een goed resultaat.
Hij benadrukte dat door inzet je grotere hoogten kan bereiken. Suriname en Thailand hebben een pad uitgezet voor duurzame ontwikkeling. In dat kader wordt getracht om samen met alle partners onder andere de sport de plek te geven die het verdient.
Het team is volgens Simson super gemotiveerd en is Lee de eerste vrouwelijke vechter die naar Nederland gaat voor thaibokswedstrijden op professioneel niveau. In juni heeft Lee ook een wedstrijd in Bulgarije.(GFC)

Bericht: >Honorair consul Pansa doet geste aan Simsons Gym