Clifton Limburg is een grote lafbek

Velen aarzelen, maar ik aarzel niet, Clifton Limburg, te betitelen als een grote lafbek. Limbo heeft de presentator van Sranan San e Psa, de heer Gambo, opzettelijk beschuldigd van verkrachting. Echter, kan Limbo het bewijs niet leveren, dus dit scenario is niets anders dan een grote klinkklare onzin. Naarmate de verkiezingen naderen gaat Limbo, met nog meer provocaties komen, want de grond wordt heet onder de voeten van de NDP.
De NDP en Cliff Limburg leggen zich toe op het schrijven van scenario’s, om de samenleving weer te misleiden. Het schijnt dat de kerntaak van Limbo is, het schrijven van scenario’s. Limbo, probeert de presentator van Sranan San e Psa, de heer Gambo, de wind uit de zeilen te nemen, door hem te beschuldigen van verkrachting. Het doel van Clifton Limburg is om de terechte kritiek van Gambo, op het wanbeleid van Bouterse te doen verstommen.
Het is evident dat er verschillende scenario’s door het hoofd van Limbo gaan, om het goede imago van de presentator van Sranan San e Psa en de VHP te schaden. Het criminaliseren van integere en beschaafde personen, is meer een regel dan een uitzondering. Ach, Limbo is maar een pion, hij moet de opdracht van zijn opdrachtgever uitvoeren.
Het programma, Sranan San e Psa wordt goed beluisterd en bekeken, en dat is kennelijk ook een van de redenen dat Limbo, de presentator van Sranan San e Psa tracht onderuit te halen. Gambo presenteert zaken op een correcte manier, hij vertelt het volk precies hoe deze regering, het volk in armoede stort. Hij vertelt de waarheid, hij is geen Limbo, wil ook niet die liegende Limbo zijn.
Limbo is iemand, die in zijn programma steeds om het hete brij heen draait wanneer hij of de regering een blunder begaat. Hij probeert dan zijn straatje of van de regering, schoon te vegen door te verklaren dat hij nooit opzettelijk heeft gelogen. Een goed voorbeeld: “tijdens de kerstviering van de First lady, is er bij de live streaming een flipkaart getoond waarop mevrouw Cynthia McLeod te zien was, terwijl ze daar niet aanwezig was”. De liegende Limbo probeerde daarna via het Nationaal Informatie Instituut(NII) aan damage control te doen.
Heel frappant, dat Clifton Limburg, alias Limbo, zijn partijgenoten niet onder een vergrootglas plaatst, die een criminele achtergrond hebben, terwijl die krioelen binnen de partij. Het is alom bekend dat binnen de NDP, mensen met klinkende namen in aanraking zijn gekomen met de justitie. Velen van hen zijn reeds veroordeeld en in de gevangenis beland.
Ik ga slechts een naam noemen, en die is van Laurence Neede, ex-minister van Leger en politie, prominent lid van de Nationale Democratische Partij (NDP). Heeft iemand Limbo, ooit horen zeggen dat zijn partijgenoot een vrouw heeft verkracht? “In oktober 1999 vergreep Laurence Neede zich in Paramaribo tijdens een verblijf in hotel Residence Inn aan een hotelmedewerkster waarna hij in 2000 door de kantonrechter voor verkrachting veroordeeld werd tot een gevangenisstraf van 3 jaar.
Hij ging hiertegen in beroep maar omdat het …

Bericht: >Clifton Limburg is een grote lafbek
Suriname Herald