Anoniem – Mijn vriend is nu al 4 maanden op vakantie in Paramaribo – FamilieNieuws.com

Hallo iedereen. Ik ben Deborah en ik ben 23 jaar. Ik heb een zoontje, Gio,  van 7 maanden met Georgio.  Maar toen Gio 3 maanden oud was moest zijn vader ‘eventjes’ naar Paramaribo. Tot nu toe is hij daar.
3 broers in Paramaribo

Ik heb gewacht, 1 maand, 2 maanden. Belachelijk toch? Ik heb hem gezegd dat hij terug moest komen anders zou ik het uitmaken. Ik heb van alles geprobeerd maar hij is nog steeds niet terug. Ik hoor verschillende redenen. Hij ging in de eerste instantie om zijn moeder. Die had haar been gebroken dus hij moest haar gaan helpen. Een vader heeft hij niet maar hij heeft wel 3 broers in Paramaribo, dus ik begreep het niet zo. Maar goed. Kom niet tussen Georgio en zijn moeder.
Hem op Schiphol ophalen

Ik woon in zijn huis in Oost, hij betaalt netjes de huur, gas en licht enzo. Zelfs geld stort hij op mijn rekening voor die jongen en voor mij. Maar hij is er niet. Ik dacht eerst dat hij misschien vast zat want de dag dat hij naar huis zou komen, had hij nog spullen gehaald etc. We stonden zelfs op Schiphol om hem op te halen. Daarna hoorde ik een week lang niets van hem. Ik heb zelfs de politie gebeld want ik kon niemand bellen om te vragen waar hij was.
Ik was boos
Toen kwam mijn nicht hem tegen in een club en diezelfde avond belde hij me ook. Ik was zo boos. Ik had een week niets van hem gehoord. …